Nordens Biler / Biler / Finansiering

FINANSIERINGSTILBUD

Med udgangspunkt i din økonomi udarbejder vi et finansieringstilbud tilpasset præcis dine ønsker til udbetaling og løbetid. Når du har besluttet dig for en bil, sender vi en låneansøgning til vores samarbejdspartner AL Finans, som på få minutter behandler din ansøgning. Du får svaret med det samme. Det betyder, at du hurtigt kan komme ud at køre i din drømmebil.

ØNSKER DU LAV YDELSE ELLER BUDGETSIKKERHED?

Du bestemmer selv, om du ønsker variabel eller fast rente på dit lån.

VARIABEL RENTE

Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. AL Finans følger Nationalbankens indskudsbevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.

FAST RENTE

Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig.

Bevar dine lånemuligheder i banken Finansierer du din bil gennem os bevarer du dine lånemuligheder i banken til andre ting. Undersøgelser af ”TÆNK” Penge og Privatøkonomi viser, at billån gennem forhandleren oftest er billigere end banken.

FINANSIEL LEASING TIL ERHVERVSVIRKSOMHEDER

Undgå at belaste virksomhedens likviditet med finansiel leasing. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingaftalen, men har selv risiko for bilen f.eks. i forbindelse med vedligeholdelse. Efter endt leasingperiode anviser du en køber til bilen til den minimumspris, der er aftalt ved leasingaftalens start. Denne risiko skal du tage højde for allerede ved kontraktens underskrift/levering, dog kan vi tilbyde også at overtage denne risiko. Hvis du ønsker eksempler på leasingtilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os.

VI ER SPECIALISTER I LÅN TIL:

  • Biler
  • Motorcykler
  • Campingvogne
  • Erhvervsleasing af biler

Kom ind til Nordens Biler og hør om fordelene ved at låne til din bil hos os i stedet for banken. Vi gør det nemt for dig. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

SKRIV TIL OS

Nyhed
Porsche

Porsche 944

S2
Porsche 944 S2