VI holder sommerferie lukket i uge 31 - vi ønsker vores kunder og samarbejdpartnere en god sommer
Nordens Biler / Leasing / Flexleasing

FLEXLEASING

Flexleasing billede

SE VORES UDVALG

FORDELENE MED PRIVAT FLEX-LEASING:

  • Du har kun få penge bundet i bilen
  • Bilen er ikke låst med en stor afgift bundet til handelsprisen
  • Langt flere er interesserede i bilen ved salg, hvilket gør din bil til en langt mere eftertragtet vare
  • Det er din bil - du skal ikke bekymre dig om kørte km., standen og ekstra regninger ved slitage og brugsspor
  • Du kan lettere skifte bil uden at miste store summer hver gang
Flexleasing video

FLEXLEASING - NEMT OG LIGETIL

Flexleasing er den perfekte løsning til dig, der ønsker en lækker bil, uden at binde en masse penge.
Derfor har vi hos Nordens Biler specialiseret os i at skræddersy løsninger til vores kunder som ønsker fleksibilitet.

Flexleasing er både perfekt hvis du efter par år gerne vil skifte bil igen, eller hvis du gerne vil købe din bil fri efter at have skrevet ned på bilens værdi over et par år.

Modsat almindelig operationel privatleasing hvor du betaler en høj pris for at køre i en fabriksny bil som du skal aflevere igen, skal du se flexleasing som en anden måde at eje din bil på.
Du skal ikke tænke på store ekstra regninger når du vil af med bilen igen og du er selv herre over hvad der skal ske.

GØR DRØMMEBILEN MULIG I SAMARBEJDE MED NORDENS BILER

Hos Nordens Biler er vi eksperter i at rådgive dig om flexleasing – hvornår det kan betale sig, hvornår det ikke kan og ikke mindst hvordan du står som kunde.
Udover dette har vi også specialiseret i at hente lige præcis den bil du måtte ønske og tager den hjem UDEN ekstra omkostninger.

Hos os handler det om gensidig tillid og at du som kunde altid står med de bedste kort på hånden. Glade kunder er vores eneste mål.

Går du og overvejer flexleasing som en løsning til dine bilproblemer, eller synes du bare konceptet lyder interessant, så vær sikker på at vi gerne vil høre fra dig! Kontakt os i dag, og så tager vi en hundrede procent uforpligtende snak omkring hvad flexleasing kan gøre for dig.

HVILKE BILER FLEXLEASER VI?

Når vi laver aftaler om flexleasing af biler, omfatter det hovedsageligt flexleasing af Audi, Volvo, BMW og Peugeot.
Hvis du ønsker et andet bilmærke end disse, så er der ingen grund til bekymring, for hos Nordens Biler kan vi med garanti stadig hjælpe dig! 

Det er vigtigt for os altid at kunne tilbyde billig flexleasing, og vi sørger derfor for at være fleksible alt afhængig af hvilken bil du ønsker dig.

Er du alligevel usikker på, om vi tilbyder flexleasing af lige præcis den bil du ønsker, så står vi altid til rådighed og klar til at hjælpe dig.

Kontakter du os i dag, så tager vi en snak om, hvilken bil du specifikt kunne tænke dig.

HVAD ER FLEXLEASING?

Når man indgår en aftale om flexleasing, eller finansiel leasing som det også kaldes, får du en bil på afbetaling gennem et leasingselskab. Typisk købes bilen af leasingselskabet i udlandet, hvorefter de importerer den til Danmark. 

Det samlede beløb du skal betale, deles herefter op i månedlige ydelser bestående af et fast beløb, samt en procentmæssig del af hvor meget det kostede at få din bil registreret. Processen foregår altså meget på samme linje som et regulært billån, hvor man løbende betaler for købet af egen bil. 

Når en bil importeres fra udlandet til Danmark, er det nødvendigt at betale for at få bilen registreret, så man kan putte danske nummerplader på. Baseret på det nuværende danske marked af lignende biler, er det SKAT, der bestemmer hvor stort et beløb man skal betale for registreringen.

HVORNÅR KAN DET BETALE SIG MED FLEXLEASING?

I de fleste sammenhænge kan det kun betale sig at flexlease biler, der er et par år gamle og vurderet til mere end ca. 400.000 kr. Flexleasing henvender sig derfor i høj grad til dem, der vil køre en mere kostlig, brugt bil uden skulle betale for meget for det.

Det anbefales kun at flexlease biler, der er over 3 år gamle. Hvis en bil er mindre end 3 år gammel, skal man betale 1% registreringsafgift månedligt, hvor afgiften kun ligger på 0,5% månedligt for biler over 3 år. udgiften til bilens registrering halveres altså for dig, der flexleaser en bil der ikke er hel ny.

Det er ikke yderligere nødvendigt at flexlease en bil med en værdi på over 400.000 kr., og man kan i teorien flexlease alle biler. Skal det dog være en økonomisk klog beslutning at flexlease, bør man vælge en bil, der ville have et vist tab i værdi, hvis man købte den på fuld afgift.

Grunden til dette er, at der er visse omkostninger i relation til at oprette og administrere en aftale om flexleasing. Hvis man derfor skal finde nogen større besparelse i flexleasing, så er det nødvendigt for køretøjet at have et værditab, der overstiger de samlede omkostninger.

HVAD ER MINE MULIGHEDER NÅR LEASINGKONTRAKTEN UDLØBER?

Når din aftale om flexleasing løber ud, har du flere muligheder. Hvis du ønsker at beholde bilen, kan du få leasingkontrakten forlænget. Så bliver kontraktens vilkår genberegnet, og du kan fortsætte som før.

Alternativt kan du vælge at købe bilen selv, så den er helt din egen. I så fald ville du skulle betale bilens restværdi, og så videregives bilens ejerskab til dig.

Når du køber bilen, er der ingen registreringsafgift på, hvilket i høj grad forøger dine muligheder for at sælge bilen i forhold til danske biler med fuld registreringsafgift, da du har nemmere ved at sælge den i hele Europa.

Nyhed
VW

VW ID.4

Pro Performance Max
VW ID.4 Pro Performance Max