FÅ ET

FINANSIERINGSTILBUD

Med udgangspunkt i din økonomi udarbejder vi et finansieringstilbud tilpasset prævis dine ønsker til udbetaling og løbetid

Lån på under 2 minutter

Når du har besluttet dig for en bil, sender vi en låneansøgning til vores samarbejdspartner AL Finans, som på få minutter behandler din ansøgning.

Du får svaret med det samme. Det betyder, at du hurtigt kan komme ud at køre i din drømmebil.

Du bestemmer selv, om du ønsker variabel eller fast rente på dit lån.

Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. AL Finans følger Nationalbankens indskudsbevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.

Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig.

Finansierer du din bil gennem os bevarer du dine lånemuligheder i banken til andre ting. Undersøgelser af ”TÆNK” Penge og Privatøkonomi viser, at billån gennem forhandleren oftest er billigere end banken.

Undgå at belaste virksomhedens likviditet med finansiel leasing. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingaftalen, men har selv risiko for bilen f.eks. i forbindelse med vedligeholdelse. Efter endt leasingperiode anviser du en køber til bilen til den minimumspris, der er aftalt ved leasingaftalens start.

Denne risiko skal du tage højde for allerede ved kontraktens underskrift/levering, dog kan vi tilbyde også at overtage denne risiko.

Hvis du ønsker eksempler på leasingtilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os.

ER SPECIALISTER I LÅN TIL:

Biler · Motorcykler · Campingvogne · Erhvervsleasing af biler

Kom ind til Nordens Biler og hør om fordelene ved at låne til din bil hos os i stedet for banken. Vi gør det nemt for dig. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

DET SIGER KUNDERNE

VI TILBYDER

2 ÅRS GARANTI

Vi tilbyder også følgende:

En attraktiv serviceaftale hvor din bil bliver serviceret efter fabrikkens egne forskrifter.

Alle vores biler leveres nysynet og totalklargjort

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Handler du hos os vil du altid opleve en kvalificeret rådgivning

  Indhent et tilbud

   Lukket d. 27

   Kære kunde

   Vi holder lukket imorgen fredag d. 27/10

   Indhent tilbud

    Om den ønskede bil