erhvervsleasing

Er erhvervsleasing noget for dig?

Har du firma eller er ansat i et firma hvor du har ret til firmabil, kan der være store penge at spare ved at erhvervslease din næste firmabil. Erhvervsleasing betyder med andre ord, at det er virksomheder der betaler og hæfter for alle omkostninger i forbindelse med leasing af bilen. Ønsker man også at benytte sin erhvervsbil privat, vil medarbejderen derfor kun blive beskattet af fri bil.

Fordelene ved erhversleasing

Der kan være store fordele ved at flexlease din firmabil, hvis du kører mange kilometer, da vi ikke har nogen begrænsning på kilometer kørt ved finansiel flexleasing.

Du opnår også den lavest mulige beskatning, når bilen er ældre en tre år og der dermed kan beregnes ud fra en nuværende handelsværdi og ikke nyvognsprisen. Der findes også mange andre fordele ved erhvervsleasing, heriblandt en lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, samt en langt lavere kapitalbinding for din virksomhed.

Vi tilbyder

Hos Nordens Biler tilbyder vi både finansiel leasing – og som noget særligt til virksomheder – tilbyder vi operationel leasing. Operationel leasing betyder at du og din virksomhed, kan aflevere bilen tilbage efter 36 måneder. Da det er os der indestår for restværdien på bilen, sættes der dog en kilometerbegrænsning i fællesskab.

Afspil video

DET SIGER KUNDERNE

Erhvervsleasing

Kontakt os angående dine muligheder

Din virksomhed har en langt større budgetsikkerhed, hvor det samtidig er muligt at få fradrag for din leasingydelse. Erhvervsleasing er altså for dig, som ikke ønsker at bruge hele dit budget på biler, men samtidig ikke vil spare på din køreglæde.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at erhvervslease din næste bil, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få et uforpligtende tilbud. Vores kompetente leasingeksperter kommer også gerne ud til dig og din virksomhed for at rådgive om erhvervsleasing.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

    Handler du hos os vil du altid opleve en kvalificeret rådgivning