VI holder sommerferie lukket i uge 31 - vi ønsker vores kunder og samarbejdpartnere en god sommer
Nordens Biler / Leasing / Sæsonleasing

SÆSONLEASING

SE VORES UDVALG

SÆSONLEASING ER TIL DIG DER GERNE VIL KØRE VARIERET

Hvis du kunne tænke dig at køre en cabriolet i de varme sommermåneder, og skifte til en firehjulstrækker i vinterperioderne, kan sæsonleasing være noget for dig! Vil man lease en cabriolet til sommeren, kan det pludselig blive bekosteligt at have den stående, når det bliver for koldt til at køre den. Via sæsonleasing behøver du dog kun at betale for indregistreringen i de måneder du vil bruge den.

Kører du helst sportsvogn om sommeren og firehjulstrækker om vinteren, så er sæsonleasing derfor det oplagte valg til dig.

Hvis du er på udkig efter en sæsonleasings aftale, så er Nordens Biler det rette valg! - Kontakt os i dag på telefon eller mail, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

HVAD ER SÆSONLEASING?

Sæsonleasing minder lidt om flexleasing. Den største forskel er blot, at du leaser din bil i en kortere periode. Som navnet antyder, har leasingformen i stedet fokus på dem, der gerne vil lease forskellige biler alt efter sæsonen. Eksempelvis køre sportsvogn om sommeren og en lækker SUV til vinter.

Med sæsonleasing betaler du kun for indregistreringen af bilen i de måneder du bruger den i løbet af året. På denne måde kan du bytte bil, så du for eksempel kører 5 måneder i din cabriolet og de resterende af årets måneder i din firehjulstrækker. At nyde livet med en dyr sportsbil er dog langt fra den eneste grund til at sæsonlease, og det kan fx også være hvis der er brug for en ekstra bil i familien i et par måneder.

HVORNÅR KAN DET BETALE SIG AT SÆSONLEASE?

Det vil være vanskeligt for enhver leasingudbyder at fastslå, om sæsonleasing kan betale sig for dig, hvis ikke vi ved en smule om din situation. 

Om det rent økonomisk kan betale sig at sæsonlease, afhænger af et flertal af faktorer såsom kørselsbehov, køretøjets type, hvor lang tid du vil køre bilen osv. Da der med leasing ikke er afgift på bilens anskaffelsespris, er leasing typisk en prisvenlig løsning for dig som kunde.

Hvis du har spørgsmål med hensyn til sæsonleasing, eller bare kunne tænke dig at vide mere, så er vi mere end klar til at hjælpe! Kontakt os i dag på enten telefon, mail eller via vores kontaktformular, og så snakker vi om din fremtidige løsning inden for leasing.

HVILKE BILER SÆSONLEASER VI?​

Når vi underskriver en aftale om sæsonleasing, vil det oftest være i forbindelse med sæsonleasing af Audi, sæsonleasing Porsche, sæsonleasing Mercedes og sæsonleasing BMW. Vi leaser dog næsten alle bilmærker, og hvis du drømmer om en bil af et andet mærke, er der ingen grund til bekymring. Hos Nordens Biler har vi det som mærkesag at være fleksibel overfor dine ønsker og behov, uden at gå på kompromis med prisen. Hos os kan du altså være sikker på at du får altså fleksibel og billig sæsonleasing.

RÅDGIVNING OM SÆSONLEASING

Hvis det er første gang man kaster sig ud i verdenen af leasing, kan det godt være vanskeligt at finde ud af hvilken leasingform, der er bedst i sin egen pågældende situation. 
 
Hos Nordens Biler er vi derfor eksperter i professionelt rådgivning og vejledning med hensyn til sæsonleasing. Det sidste vi ønsker, er at du underskriver en aftale du ikke helt er indforstået med. Hos Nordens Biler undgår du derfor at blive snydt, og vi sikrer at du altid ved hvad du får.

HVORDAN KAN PROCESSEN FOR SÆSONLEASING SE UD?

Alle mennesker tænker selvfølgeligt forskelligt, men for at du kan bevare dit øjeblik, har vi nedenfor opsat et eksempel på hvordan processen for overvejelse af leasing, til at du underskriver en leasingaftale.
 

TRIN I SÆSONLEASING

RESEARCH: Her starter du indledningsvis med at finde en bil, der kunne passe til din situation og behov.
 
INDLEDENDE IDÉ: Efterfølgende har du undersøgt konceptet om sæsonleasing, og du overvejer om det kunne være den rette løsning for dig. I dette trin kontakter du os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.
 
IDÉUDVIKLING: Sammen med en af vores eksperter, gennemgår i din situation og i taler om præcis hvordan din kommende aftale om sæsonleasing skal se ud. 
 
KONTRAKT: Efter jeres samtale, går vi i gang med at udarbejde en leasingaftale efter de forhold i har aftalt, og du får nu tilbudt en endelig kontrakt.
 
INSPEKTION AF BIL: Inden du modtager bilen, sender vi den til gennemgang af en uafhængig tredjepart. På den måde garanteres vi alle at bilen lever op til aftalen og kravene. Dette er din sikkerhed på at du får den bil, vi har aftalt.
 
DU FÅR NØGLERNE!: Bilen er nu gennemgået, og vores rådgiver præsenterer dig for bilen. Efter du har skrevet under på kontrakten, er nøglerne dine!

KONTAKT OS I DAG

Hvis det lyder som om sæsonleasing kunne være en interessant løsning for dig, så tøv endelig ikke med at kontakt os hurtigst muligt! Vi er tilgængelige på telefon 49 17 03 02 eller mail salg@nordensbiler.dk. Du kan også bruge 2 minutter på at udfylde vores hjemmesides kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt – oftest inden for 24 timer.

Sæsonleasing er dog ikke det eneste vi tilbyder, og hvis du vil vide mere om dine muligheder inden for leasing, kan du finde mere information om splitleasingflexleasing og erhvervsleasing på disse sider. Du kan med fordel også kigge på vores bilkatalog, hvor du kan se alle de biler vi har klar til leasing eller biler på nuværende tidspunkt.

VI TILBYDER 2 ÅRS GARANTI

Vi tilbyder også følgende:

En attraktiv serviceaftale hvor din bil bliver serviceret efter fabrikkens egne forskrifter.

Alle vores biler leveres nysynet og totalklargjort

SKRIV TIL OS

Nyhed
VW

VW ID.4

Pro Performance Max
VW ID.4 Pro Performance Max