Fordelene med privat flex-leasing:

Afspil video

Flexleasing
- nemt og ligetil

Flexleasing er den perfekte løsning til dig, der ønsker en lækker bil, uden at binde en masse penge.
Derfor har vi hos Nordens Biler specialiseret os i at skræddersy løsninger til vores kunder som ønsker fleksibilitet.

Flexleasing er både perfekt hvis du efter par år gerne vil skifte bil igen, eller hvis du gerne vil købe din bil fri efter at have skrevet ned på bilens værdi over et par år.

Modsat almindelig operationel privatleasing hvor du betaler en høj pris for at køre i en fabriksny bil som du skal aflevere igen, skal du se flexleasing som en anden måde at eje din bil på.
Du skal ikke tænke på store ekstra regninger når du vil af med bilen igen og du er selv herre over hvad der skal ske.

gør drømmebilen mulig i samarbejde med Nordens Biler

Hos Nordens Biler er vi eksperter i at rådgive dig om flexleasing – hvornår det kan betale sig, hvornår det ikke kan og ikke mindst hvordan du står som kunde.
Udover dette har vi også specialiseret i at hente lige præcis den bil du måtte ønske og tager den hjem UDEN ekstra omkostninger.

Hos os handler det om gensidig tillid og at du som kunde altid står med de bedste kort på hånden. Glade kunder er vores eneste mål.

Går du og overvejer flexleasing som en løsning til dine bilproblemer, eller synes du bare konceptet lyder interessant, så vær sikker på at vi gerne vil høre fra dig! Kontakt os i dag, og så tager vi en hundrede procent uforpligtende snak omkring hvad flexleasing kan gøre for dig.

Hvilke biler flexleaser vi?

Når vi laver aftaler om flexleasing af biler, omfatter det hovedsageligt flexleasing af Audi, Volvo, BMW og Peugeot.
Hvis du ønsker et andet bilmærke end disse, så er der ingen grund til bekymring, for hos Nordens Biler kan vi med garanti stadig hjælpe dig! 

Det er vigtigt for os altid at kunne tilbyde billig flexleasing, og vi sørger derfor for at være fleksible alt afhængig af hvilken bil du ønsker dig.

Er du alligevel usikker på, om vi tilbyder flexleasing af lige præcis den bil du ønsker, så står vi altid til rådighed og klar til at hjælpe dig.

Kontakter du os i dag, så tager vi en snak om, hvilken bil du specifikt kunne tænke dig.

Hvad er flexleasing?

Når man indgår en aftale om flexleasing, eller finansiel leasing som det også kaldes, får du en bil på afbetaling gennem et leasingselskab. Typisk købes bilen af leasingselskabet i udlandet, hvorefter de importerer den til Danmark. 

Det samlede beløb du skal betale, deles herefter op i månedlige ydelser bestående af et fast beløb, samt en procentmæssig del af hvor meget det kostede at få din bil registreret. Processen foregår altså meget på samme linje som et regulært billån, hvor man løbende betaler for købet af egen bil. 

Når en bil importeres fra udlandet til Danmark, er det nødvendigt at betale for at få bilen registreret, så man kan putte danske nummerplader på. Baseret på det nuværende danske marked af lignende biler, er det SKAT, der bestemmer hvor stort et beløb man skal betale for registreringen.

Hvornår kan det betale sig med flexleasing?

I de fleste sammenhænge kan det kun betale sig at flexlease biler, der er et par år gamle og vurderet til mere end ca. 400.000 kr. Flexleasing henvender sig derfor i høj grad til dem, der vil køre en mere kostlig, brugt bil uden skulle betale for meget for det.

Det anbefales kun at flexlease biler, der er over 3 år gamle. Hvis en bil er mindre end 3 år gammel, skal man betale 1% registreringsafgift månedligt, hvor afgiften kun ligger på 0,5% månedligt for biler over 3 år. udgiften til bilens registrering halveres altså for dig, der flexleaser en bil der ikke er hel ny.

Det er ikke yderligere nødvendigt at flexlease en bil med en værdi på over 400.000 kr., og man kan i teorien flexlease alle biler. Skal det dog være en økonomisk klog beslutning at flexlease, bør man vælge en bil, der ville have et vist tab i værdi, hvis man købte den på fuld afgift.

Grunden til dette er, at der er visse omkostninger i relation til at oprette og administrere en aftale om flexleasing. Hvis man derfor skal finde nogen større besparelse i flexleasing, så er det nødvendigt for køretøjet at have et værditab, der overstiger de samlede omkostninger.

Hvad er mine muligheder når leasingkontrakten udløber?

Når din aftale om flexleasing løber ud, har du flere muligheder. Hvis du ønsker at beholde bilen, kan du få leasingkontrakten forlænget. Så bliver kontraktens vilkår genberegnet, og du kan fortsætte som før.

Alternativt kan du vælge at købe bilen selv, så den er helt din egen. I så fald ville du skulle betale bilens restværdi, og så videregives bilens ejerskab til dig.

Når du køber bilen, er der ingen registreringsafgift på, hvilket i høj grad forøger dine muligheder for at sælge bilen i forhold til danske biler med fuld registreringsafgift, da du har nemmere ved at sælge den i hele Europa.

Flexleasing

Hvis man vælger at flexlease sin bil, spreder man som nævnt ydelsen ud i et flertal af betalinger, fordelt ud over den periode man binder sig for. I mange tilfælde, starter man med at indgå en 12-måneders bindingsaftale, der har mulighed for at blive forlænget og vurderet på ny inden kontrakten udgår. Dette er typisk fordelagtigt fordi markedsværdien af tilsvarende biler er faldet, hvilket medfører en lavere registreringsafgift.

På den måde betaler man ikke for den fulde afgift, men i stedet blot for den periode, hvor bilen er i brug. Man sparer derfor via flexleasing en masse penge på betalinger til SKAT.

Når vi fastlægger en aftale om flexleasing, bestemmer vi sammen et årligt kørselsforbrug, altså hvor meget du må benytte bilen i den periode, din bil flexleases. Alt efter hvor meget du har behov for at køre din bil, udregner vi din månedlige ydelse, og bilens efterfølgende restværdi når vores aftale slutter.

Det skal dog bemærkes at du selv har ansvaret for bilens vedligeholdelse og servicering. Det betyder dog også at flexleasing ofte er markant billigere pr måned relativt til almindelig leasing. Når din aftale om flexleasing udløber, kan du enten selv købe bilen, så den er helt din egen, eller sælge den videre til en anden interesseret.

Afspil video

Flexleasing samarbejde

Nordens Biler samarbejder med Focus Flexleasing, der siden 2019 har været en del af Fleggaard. Her har fået en unik aftale, der gør at vi kan tilbyde dig markedets mest konkurrencedygtige priser.

Samtidig med at vi gennem dem har en seriøs samarbejdspartner der stille krav til både os og til sig selv, således at du som kunde altid står bedst muligt stillet i sidste ende.

Rådgivning om flexleasing

Som ny der ønsker at flexlease, kan konceptet forekomme lidt kompliceret og det kræver derfor grundig rådgivning og indføring. Hos Nordens Biler har vi specialiseret os i at rådgive professionelt og objektivt om flexleasing. 

Det er vigtigt for os at du forstår koncpetet 100%. På denne måde bliver du ikke snydt og vil altid stå med de bedste kort på hånden i sidste ende. Det handler om at kunne gennemskue et tilbud og ikke lade sig lokke af tilbud der er for gode til at være sande – for det er de sjældent.

Uanset hvad vil vi altid gøre vores ypperste for at rådgive dig korrekt, uanset om du vil flexlease, købe med eller uden finansiering. 

Med Fleggaard i ryggen som samarbejdspartner, er vi et af markedets bedste leasingudbydere, og du kan derfor med ro i sindet kontakte os med det samme, og så finder vi i fællesskab ud af dine fremtidige muligheder med leasing.

DET SIGER KUNDERNE
Kontakt os i dag

Hvis flexleasing kunne være en attraktiv løsning for dig, så er der ingen grund til at tøve med at tage kontakt til os! Vi er tilgængelige på telefon 49 17 03 02 og på mail salg@nordensbiler.dk

Alternativt kan du vælge at benytte kontaktformen, der er til at finde her på hjemmesiden, hvor du forklarer os din situation, og så kontakter vi dig typisk inden for 24 timer.

Flexleasing er kun en lille del af hvad vi tilbyder, og du kan med fordel dykke ned i dine andre muligheder ved at læse mere om splitleasing, erhvervsleasing, sæsonleasing og releasing hos os! Se også vores bilkatalog, vi enten sælger eller leaser via alle vores leasingmodeller.

VI TILBYDER

2 ÅRS GARANTI

Vi tilbyder også følgende:

En attraktiv serviceaftale hvor din bil bliver serviceret efter fabrikkens egne forskrifter.

Alle vores biler leveres nysynet og totalklargjort

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Handler du hos os vil du altid opleve en kvalificeret rådgivning
  Spørgsmål og svar omkring flexleasing

  Ved flexleasing er det din bil du nedskriver på – ikke bilfirmaets.

  Du binder færre penge, har lavere engangstab, er mere fleksibel og bestemmer selv over bilen

  Flexleasing kan altid betale sig for dig, der vil køre i en bil i Premium-klassen, da du ikke binder for den dyre danske afgift

  Ved Flexleasing skal du se det som din egen bil du nedskriver på hvert år, imens bilen bliver billigere og billigere for dig

  Når du flexleaser skal du ikke bekymre dig om bilens stand eller kørte kilometer, da du skal betragte bilen som din egen

  Indhent et tilbud

   Sommerferie

   Kære kunde

   Vores værksted holder sommerferielukket i uge 28, 29 og 30.

   Vi ønsker alle en dejlig sommer!

   Indhent tilbud

    Om den ønskede bil