VI holder sommerferie lukket i uge 31 - vi ønsker vores kunder og samarbejdpartnere en god sommer
Nordens Biler / Leasing / Splitleasing

SPLITLEASING

SE VORES UDVALG

GØR DRØMMEBILEN MULIG FOR ANSATTE OG VIKRSOMHEDSEJERE

Med splitleasing kan du komme omkring høje beskatninger ved fri bil. Her deles udgifterne mellem virksomhed og medarbejder og det høje beskatningsgrundlag for en luksusbil undgås. Det er også en fordel for virksomheden, som slipper for at afholde alle udgifter alene.

Den store fordel opnås ved at der primært køres erhvervsmæssigt. På denne måde bliver udgiften meget lav, i forhold til en almindelig ordning om firmabil.

ØKONOMIEN

Det er leasingselskabet der håndterer økonomien, hvor der hver måned fremsendes to fakturaer: Én til medarbejderen og én til virksomheden. Det betyder, at bogholderiet ikke skal bruge tid på unødvendigt besvær for at holde bilerne kørende.

Er denne mulighed interessant for dig og din virksomhed, kan du hellere end gerne ringe eller skrive til os og høre mere.

HVAD ER SPLITLEASING?

Hvis du kunne tænke dig at bruge den samme bil til både privat- og erhvervskørsel, så kan en splitleasingsaftale være lige hvad du leder efter! Splitleasing er en fleksibel løsning, til dig der, enten som ansat, selvstændig eller virksomhedsdrivende har brug for en bil både til dit arbejde og til din fritid.

Splitleasing betyder, at når du indgår i en leasingaftale, deler man kontrakten op i en erhvervs- og privatandel, hvilket derved splitter omkostningerne mellem dig som privatperson og din virksomhed. Økonomien splittes op i det procentvise forbrug du har haft firmamæssigt i forhold til privat. Har du eksempelvis kørt 80% erhvervskørsel og 20% privat, skal din virksomhed betale 80% af leasing-omkostningerne, mens du selv betaler 20%.

Du skal ved splitleasing ikke betale skat af fri bil, men for at en splitleasing-aftale som udgangspunkt skal kunne betale sig, bør mindst 60% af din kørsel være erhvervskørsel. I nogle situationer kan det dog alligevel betale sig, selv hvis man ligger under 60% firmakørsel, som hvis du fx selv ejer virksomheden, hvor en splitleasing kan være ekstra fordelagtig.

Hvis det lyder interessant, så tøv endelig ikke med at ringe, eller gøre brug af vores kontaktform længere nede på siden.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt – typisk inden 24 timer.

HVILKE BILER KAN DU FÅ SPLITLEASING PÅ HOS OS?

Hvis det ikke passer dig at købe en ny bil, har du i stedet mulighed for at splitlease enhver bil i vores katalog.

Vi kan derfor hjælpe dig med splitleasing af biler i flere former. Hos os kan du eksempelvis splitlease en BMW, Audi, Mercedes eller Volvo. Læs mere om hvilke biler vi sælger her.

INDBERETNING AF KØREREGNSKAB TIL SKAT

For at SKAT kan holde styr på fordelingen af din privat- og erhvervskørsel, gør de krav på korrekt registrering af dine kørte kilometer.
Dette foregår via en elektronisk kørebog, der logger din kørsel, der gør det både nemt og overskueligt for dig som bruger. Det eneste du skal gøre, er at installere en GPS i bilen, der gemmer hvordan din kørsel fordeles i den elektroniske kørebog.

Hvis du har lyst til at vide mere om kravene med hensyn til splitleasing fra SKAT, kan du med fordel læse mere her

Splitleasing video

VI TILBYDER 2 ÅRS GARANTI

Vi tilbyder også følgende:

En attraktiv serviceaftale hvor din bil bliver serviceret efter fabrikkens egne forskrifter.

Alle vores biler leveres nysynet og totalklargjort

SKRIV TIL OS

Nyhed
VW

VW ID.4

Pro Performance Max
VW ID.4 Pro Performance Max