Prøv vores

Releasing

Skal du release din eksisterende bil? Prøv os hos Nordens Biler – vi har markedets mest konkurrencedygtige leasingselskab i ryggen.

Afspil video

Releasing gennem os

Hos Nordens Biler hjælper vi dig hellere end gerne med at lave en releasing af din bil. Alt hvad du skal gøre, er at oplyse os om bilens nummerplade, kilometerstand, restværdi til indfrielse og perioden for den nuværende, samt den ønskede kontrakt. Så sender vi dig et attraktivt tilbud.

Det er helt uforpligtende og du kan samtidig få svar på om du betaler for meget for din nuværende aftale og om du har den rigtige leasingpartner. Med stor sandsynlighed kan vi nemlig opstille et tilbud, der i værste fald kan konkurrere med dit nuværende.

s-l1600

Releasing - Hverdagens nemme løsning

Mens de travle hverdage passerer, finder mange af os komfort i at opretholde sine faste vaner og rutiner. Store eller små, så gør det bare hverdagens udfordringer nemmere, når man ved hvad man har at arbejde med. Især i forhold til transport, er bilen for mange mennesker en trofast partner. 

Over tid, opbygger man ikke blot en vis fornemmelse for, hvordan bilen skal køres, hvor hurtigt den accelererer, hvornår der skal skiftes gear osv., men også en vis tilknytning eller ejerfornemmelse. Har man en leasingaftale der er ved at løbe ud, vendes alt dette pludselig på hovedet, og skal man have en ny bil, bliver man nødt til at tilpasse sig nye forhold.

Der findes dog en løsning til dette – og det er her releasing til private kommer ind i billedet. Med en releasing-aftale, kan du få lov at holde fast i dine vaner ved at beholde din nuværende leasingbil, til en pris der er markant billigere end normal leasing! Nedenfor kan du læse mere om releasing, og hvad der skal til for at du beholder din bil.

Hvad er releasing?

Idéen om releasing kendes under et flertal af forskellige navne. Om hvad enten du har hørt det under navnet genleasing, brugtvognsleasing eller releasing, betyder det i bund og grund det samme. 

Kort fortalt, går konceptet om releasing ud på at, hvis man på nuværende tidspunkt har en leasingaftale på en bil, kan man hos os få den fornyet eller forlænget. Konceptet om releasing henvender sig altså til mennesker, der leaser en bil, men gerne vil beholde den i længere tid end den originale aftale.

Det gode ved releasing er, at du sagtens kan få din bil releaset hos os, selvom din nuværende leasingaftale er med en anden virksomhed. Samtidig kan vi typisk tilbyde bedre vilkår end de fleste af vores konkurrenter, i form af fx bedre priser og andre aftaler. 

Det skal dog bemærkes, at vi hovedsageligt tilbyder releasing-aftaler til når din nuværende aftale slutter. Det er også muligt at skifte aftale inde i en leasingperiode, men dette forbindes typisk med at være en længere proces med ekstra gebyr.

Hvilke fordele er der ved releasing?

Der er et stort antal fordele forbundet med releasing. Allerførst får du lov til at beholde den bil du kender og er vant til, i stedet for at du skal til at justere dine kørevaner efter et nyt styresystem, bilstørrelse, hestekræfter osv. 

Yderligere er releasing eksempelvis typisk en del billigere end andre leasingmodeller, i det både førstegangsbetalingen og den månedlige ydelse er markant lavere end ved normal leasing.

Samtidig sættes aftalen oftest op, så du heller ikke behøver at tænke på service og vedligeholdelse af din bil – det betaler vi nemlig! Det tilbyder også en vis form for sikkerhed i dit budget. 

Skulle der opstå nogen nye, uforudsigelige omkostninger, er det ikke noget du behøver at tænke på, fordi du med en releasing hos Nordens Biler får betalt dem alle. Releasing kan altså opfattes som den perfekte løsning til dem, der leder efter en billig leasingmodel på bilmarkedet.

Når du indgår en aftale om at release din bil, ligger der også endnu en fordel i at du selv har et hundrede procent kontrol over hvor lang tid, du vil release bilen. Du bestemmer altså selv hvor lang releasing-perioden skal være, om du har lyst til at beholde din bil i en måned eller to længere, eller om du sidder og overvejer releasing som en langtidsholdbar løsning, du kan være tilfreds med i årevis fremover.

Endnu en fordel ved releasing består i at du heller ikke skal sidde og vente på at vi leverer din bil – du har den nemlig allerede selv!

Selvfølgelig er der andre fordele forbundet med normal leasing, som at du får en ny bil, i stedet for en der allerede har nogle kilometer på speedometret. Til dels er normal leasing af nye biler dog forbundet med en del ekstra omkostninger, og til dels får man ikke lov at beholde sin gamle bil.

Hvilke biler releaser vi?

Når vi indgår i en releasing-aftale, omhandler det i de fleste tilfælde releasing af audi, releasing volvo, releasing bmw, releasing peugeot. Har du et andet bilmærke, så frygt ej, for Nordens Biler har helt sikkert stadig et strålende tilbud til dig! 

Billig releasing er et af vores mærkesager, og vi prioriterer derfor at kunne være fleksible alt efter hvilken bil du har. Hvis du sidder i tvivl om hvorvidt vi har mulighed for at release din bil, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os, og så finder vi ud af det sammen.

s-l1600
Vil du gerne høre mere?

Sidder du med en leasingaftale og gerne vil beholde din bil lidt længere endnu, kan releasing altså være attraktivt for dig. Går du og overvejer releasing, eller synes bare konceptet lyder interessant, er du altid velkommen til at tage kontakt til os via telefon 49 17 03 02. 

Du har også mulighed for at skrive en e-mail til os på salg@nordensbiler.dk eller kort forklare os din situation ved hjælp af sidens kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et forslag til et skarpt tilbud på hvordan du kan beholde din bil!

DET SIGER KUNDERNE

Kontakt os i dag

Hvis du synes releasing lyder som en løsning, der kunne være interessant for dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 49 17 03 02, over mail salg@nordensbiler.dk, eller via kontaktformen her på vores hjemmeside, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Hvis man er ubekendt med leasingbranchen, kan det til tider være svært eller kompliceret at finde frem til hvilken leasingmodel der er mest fordelagtig i sin egen situation, hvilken bil man bør vælge og hvordan ens aftale skal struktureres. 

Da det sidste vi ønsker, er at vores kunder ender med at føle sig snydt, står vi altid til rådighed med ekspertrådgivning og vejledning med hensyn til valg af din fremtidig løsning inden for leasing. 

Som tidligere nævnt, har vi markedets bedste selskab til leasing i ryggen, og der er derfor endelig ingen grund til at tøve med at kontakte os allerede i dag, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig!

Vi tilbyder meget mere end blot releasing af biler, og er du interesseret i at undersøge dine muligheder, kan du med fordel læse mere om flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing lige her på vores hjemmeside! Du kan også udforske vores katalog af biler, der enten kan købes eller leases efter en af de øvrige leasingmodeller.

VI TILBYDER
2 ÅRS GARANTI

Vi tilbyder også følgende:

En attraktiv serviceaftale hvor din bil bliver serviceret efter fabrikkens egne forskrifter.

Alle vores biler leveres nysynet og totalklargjort

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Handler du hos os vil du altid opleve en kvalificeret rådgivning

  Indhent et tilbud

   Sommerferie

   Kære kunde

   Vores værksted holder sommerferielukket i uge 28, 29 og 30.

   Vi ønsker alle en dejlig sommer!

   Indhent tilbud

    Om den ønskede bil