VI holder sommerferie lukket i uge 31 - vi ønsker vores kunder og samarbejdpartnere en god sommer
Nordens Biler / Leasing / Erhvervsleasing

ERHVERVSLEASING

SE VORES UDVALG

ER ERHVERVSLEASING NOGET FOR DIG?

Har du firma eller er ansat i et firma hvor du har ret til firmabil, kan der være store penge at spare ved at erhvervslease din næste firmabil. Erhvervsleasing betyder med andre ord, at det er virksomheder der betaler og hæfter for alle omkostninger i forbindelse med leasing af bilen. Ønsker man også at benytte sin erhvervsbil privat, vil medarbejderen derfor kun blive beskattet af fri bil.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om erhvervsleasing, dets fordele eller bare om det kunne være noget for dig, så står vi altid til rådighed for at hjælpe og rådgive! Ring til os i dag på telefon +45 49 17 03 02 eller skriv en mail til os på salg@nordensbiler.dk. Har du ikke tid lige nu, kan du alternativt bruge 2 minutter på at gøre brug af vores kontaktformular her på siden, hvor du fortæller os om din situation, og så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

HVAD ER ERHVERVSLEASING?

Leasing er biler er blevet et fænomen af stigende popularitet de seneste år i Danmark, både til privat og erhvervsbrug, og fungerer som et godt alternativ til fuldt ud at købe en bil. Leasing giver dig muligheden for at køre bil i hverdagen, uden at det er nødvendigt for dig at tage et billån for at købe bilen selv.

Erhvervsleasing er en form for leasing, der giver den virksomhed du arbejder i, mulighed for at stille en firmabil til rådighed for dig, uden at firmaet behøver at betale for hele bilen selv.

Når dit firma erhvervsleaser en bil, foregår det via et leasingselskab som Nordens Biler, hvor dig og dit firma, efter i har indgået en aftale med os, har ret til at benytte jer af bilen indtil leasingperioden stopper eller opsiges. Ved erhvervsleasing er det virksomheden, der betaler alle regninger, og de udgifter der er ved aftalen.

ERHVERVSLEASING TIL PRIVATBRUG

Det eneste tidspunkt du som privatperson skal betale noget for at benytte dig af bilen, er hvis du gerne vil bruge den privat, hvor det eneste du i så fald bliver beskattet på er fri bil. Erhvervsleasing gør det således let og simpelt for dig at få en flot og højkvalitets firmabil tilgængelig, uden at skulle stå for noget – det sørger vi og din virksomhed for.

I de fleste tilfælde har du også mulighed for at få fri kilometertal i din leasingbil. Med andre ord, er der ingen begrænsning på hvor mange kilometer du må køre i din bil uden at skulle betale ekstra i skat eller omkostninger.

2 FORSKELLIGE FORMER FOR ERHVERVSLEASING

Erhvervsleasing kan foregå på flere forskellige termer. Vi er dog klar over, at det, som ny kunde inden for leasingverdenen, kan være en smule forvirrende at forstå og skildre mellem alle de forskellige leasingformer. Når du indgår en aftale om erhvervsleasing foregår det dog hos de fleste udbydere primært på 2 forskellige måder; operationel og finansiel erhvervsleasing (flexleasing). Nedenfor kan du se en forklaring på hvad disse betyder. Er du dog stadig i tvivl, så kontakt os endelig, og så fortæller vi med glæde mere om konceptet.

FINANSIEL ERHVERVSLEASING

Finansiel erhvervsleasing, også kaldet flexleasing til erhverv er en form for erhvervsleasing, hvor du får den samme mængde frihed, som hvis du selv var ejer af køretøjet. Dette kan bl.a. mærkes ved at du har frit kilometertal, så du ikke er bundet af et loft for hvor meget du må køre din bil. Yderligere har du ikke så mange penge investeret i bilen, da betaling foregår månedligt, og du bliver ikke opkrævet penge for eventuelle skrammer og skader bilen måtte have ved leasingens ophør.

Da prisen på finansiel erhvervsleasing typisk vurderes med udgangspunkt i bilens købspris uden registreringsafgift, er det typisk mest fordelagtigt at benytte denne leasingmetode til dyrere biler. Den årlige afskrivning vil af denne grund være en del mindre end hvis bilen er købt fra ny. Finansiel erhvervsleasing gør det altså nemmere for dig at finansiere din drømmebil, end det nogensinde har været før.

OPERATIONEL ERHVERVSLEASING

Ved en operationel leasingaftale forstås det, at du lejer en bil i en kortere periode med månedlige betalinger, der beregnes efter brugsværdien. På den måde undgår du at binde for mange penge i bilen. Med denne form for leasing er det også leasingselskabet, altså Nordens Biler, der tager sig af produktrisiko, i forhold til serviceaftaler og risiko på restværdien.

VI TILBYDER 

Hos Nordens Biler tilbyder vi både finansiel leasing – og som noget særligt til virksomheder – tilbyder vi operationel leasing. Operationel leasing betyder at du og din virksomhed kan aflevere bilen tilbage efter 36 måneder. Da det er os der indestår for restværdien på bilen, sættes der dog en kilometerbegrænsning i fællesskab.

HVAD ER MINE MULIGHEDER NÅR LEASINGKONTRAKTEN UDLØBER? 

Når din aftale om flexleasing løber ud, har du flere muligheder. Hvis du ønsker at beholde bilen, kan du få leasingkontrakten forlænget. Så bliver kontraktens vilkår genberegnet, og du kan fortsætte som før.

Alternativt kan du vælge at købe bilen selv, så den er helt din egen. I så fald ville du skulle betale bilens restværdi, og så videregives bilens ejerskab til dig.

Når du køber bilen, er der ingen registreringsafgift på, hvilket i høj grad forøger dine muligheder for at sælge bilen i forhold til danske biler med fuld registreringsafgift, da du har nemmere ved at sælge den i hele Europa.

ERHVERVSLEASING TIL VIRKSOMHEDER

Hvis du går og overvejer om erhvervsleasing kunne være en løsning for dig eller din virksomhed, er vi mere end klar til at vejlede dig hvert et skridt i processen, hvor vi selvfølgelig også sammensætter en stærk leasingaftale til dig. Hvis du eksempelvis er i tvivl om hvorvidt operationel eller finansiel erhvervsleasing er den rette løsning for dig, så står vi til rådighed med professionel og højfaglig rådgivning.

Hos Nordens Biler indgår vi i tæt samarbejde med Focus Flexleasing, der siden 2019 har været en del af Fleggaard. Med en seriøst og kvalitetsbevidst samarbejdspartner i ryggen, stiller vi høje krav til os selv og vores serviceniveau. Dette gør også at vi kan tilbyde dig nogle af markedets bedste priser og stærkeste tilbud, så du altid er i en god position som kunde hos os.

HVILKE BILER ERHVERVSLEASER VI?

I det vi indgår en aftale om erhvervsleasing af biler, så handler det typisk om erhvervsleasing af audi, erhvervsleasing volvo, erhvervsleasing peugeot, erhvervsleasing bmw og erhvervsleasing mercedes. 

Kunne du dog tænke dig at erhvervslease en bil af et andet mærke, så skal du ikke være urolig, for hos Nordens Biler er det helt sikkert stadig muligt! Vi har det som en af vores største prioriteter, at du altid har adgang til billig erhvervsleasing, og af denne grund er det vigtigt at vi er fleksible med hensyn til hvilken bil du som kunde kunne tænke dig.

Tvivler du alligevel om vi kan erhvervslease lige den bil du har i tankerne, så skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os i dag – vi er altid klar til at hjælpe! Ring eller skriv til os i dag, så tager vi en snak om din fremtidige erhvervsleasede bil.

FORDELENE VED ERHVERSLEASING

Der kan være store fordele ved at flexlease din firmabil, hvis du kører mange kilometer, da vi ikke har nogen begrænsning på kilometer kørt ved finansiel flexleasing.

Du opnår også den lavest mulige beskatning, når bilen er ældre end tre år og der dermed kan beregnes ud fra en nuværende handelsværdi og ikke nyvognsprisen. Der findes også mange andre fordele ved erhvervsleasing, heriblandt en lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, samt en langt lavere kapitalbinding for din virksomhed.

FORDELE VED ERHVERVSLEASING

Der er mange fordele ved at indgå en aftale om erhvervsleasing – om end du vælger operationel eller finansiel erhvervsleasing. Som ny kunde inden for leasingverdenen, kan det dog være forvirrende at skabe sig et overblik over fordelene ved de forskellige leasingformer. Vi har derfor opsat 4 eksempler på fordele ved erhvervsleasing: 

1. LAVERE BESKATNINGSVÆRDI

Rent lovgivningsmæssigt, beskattes en bil der er ældre end 36 måneder for cirka halvdelen af en ny bil. Bilens beskatning falder også i takt med at bilen bliver ældre.

2. LAVERE KAPITALBINDING

Når du som virksomhed erhvervsleaser en bil, investerer du ikke lige så mange penge i bilen, som hvis du havde fuldkøbt den.

3. DER TAGES HØJDE FOR ÆNDRINGER I FORRETNINGEN

Hvis medarbejderen med den leasede bil fx stopper midt i leasingperioden, har virksomheden langt bedre muligheder for stadigt at gøre brug af bilen.

4. FLEKSIBILITET I FORHOLD TIL LOVÆNDRINGER

Med en leasingperiode på 12-36 måneder af gangen, er man betydeligt mindre udsat for eventuelle lovændringer, der kan have betydning for din aftale. Et eksempel på dette kunne være finansloven fra 2020.

Erhvervsleasing video

HVORDAN KAN PROCESSEN FOR EN ERHVERVSLEASING SE UD?

Rejsen fra overvejelse til beslutning varierer naturligvis fra person til person, men af hensyn til dit overblik, har vi opstillet nedenstående eksempel, der viser hvordan hele processen indtil indgåelse af aftale kan se ud. 

TRIN I ERHVERVSLEASING FRA START TIL SLUT:

RESEARCH: I den første fase af købsrejsen, udforsker du dine muligheder og ser efter en bil, der passer til dine behov.
 
INDLEDENDE IDÉ: Du har researchet erhvervsleasing, og det virker som noget der kunne passe til dig. Du enten skriver eller ringer til os, og vi taler indledningsvis om din situation, dine behov og ønsker.
 
IDÉUDVIKLING: Her taler du sammen med en af vores eksperter, og i finder frem til præcis hvilken bil der passer til din kommende erhvervsleasing.
 
KONTRAKT: I har nu sammen udviklet en leasingaftale, og vores rådgiver tilbyder dig nu en endelig kontrakt på erhvervsleasing af en bil, der passer til dig.
 
BILINSPEKTION: Her gennemgås din kommende bil af en uafhængig tredjepart, så vi alle sikres at bilen overholder alle de krav den skal. På den måde kan du også være sikker på at du får hvad aftalen indebærer.
DU FÅR NØGLERNE TIL BILEN: Du præsenteres for din nye bil af vores rådgiver, og efter du har underskrevet kontrakten, overleveres du nøglerne. Du har nu erhvervsleaset din bil!

KONTAKT OS I DAG

Din virksomhed har en langt større budgetsikkerhed, hvor det samtidig er muligt at få fradrag for din leasingydelse. Erhvervsleasing er altså for dig, som ikke ønsker at bruge hele dit budget på biler, men samtidig ikke vil spare på din køreglæde.

Hvis du overvejer om enten operationel eller finansiel erhvervsleasing kunne være en passende løsning for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os! Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig på telefon 49 17 03 02 eller på mail salg@nordensbiler.dk. Du kan også med fordel gøre brug af vores hjemmesides kontaktformular, hvor du bruger 2 minutter på at fortælle os om din situation, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

Vi tilbyder meget mere end kun erhvervsleasing. Du kan med fordel udforske dine andre muligheder ved at tage et kig på vores andre services såsom splitleasingflexleasing og sæsonleasing Se også gerne vores bilkatalog, der viser alle de biler vi har tilgængelige til salg eller leasing lige nu.

SKRIV TIL OS

Nyhed
VW

VW ID.4

Pro Performance Max
VW ID.4 Pro Performance Max